ÖNLÜK GİYME TÖRENİ HK

Fakültemiz tarafından Önlük Giyme Töreni, Eczacılık Eğitiminde Kalite Güvencesi ve ECZAKDER başlıklı sunum, Müzik Dinletisi etkinlikleri düzenlendi. Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Püsküllü, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Afşın Alper Cerit, Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyonu Derneği (ECZAKDER) Başkanı Prof. Dr. Seçkin Özden, Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Törenin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Üniversitemizin başarı çıtasını her zaman yükselten bir üniversite olduğunun altını çizdi. ERÜ’nün sadece şehrine değil, ülkeye ve insanlığa katkı sağlamak için çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Altun, üniversitenin aldığı başarılar hakkında bilgi verdi. Konuşmasında öğrenci ailelerine seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Sevgili velilerimiz; bugün ne kadar gururlansanız azdır. Sizler şundan emin olun. Eğitim hayatlarında çocuklarınız bizlere emanettir. Bizler onların ihtiyaçları olan uygun donanımla başarılı birer eczacı olarak yetiştirme gayretini görev biliyoruz” dedi. Konuşmasında öğrencilere başarılı olma yolunda tavsiyelerde de bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Sevgili öğrencilerimiz; kendinizi yetiştirmek için gerekli olan her türlü imkânın Erciyes Üniversitesi’nde olacağını göreceksiniz” diye konuştu. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Püsküllü de konuşmasında fakülteleri hakkında bilgi vererek, öğrencilere başarılar diledi. Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın da önlük giyen öğrencilere başarılar diledi. Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere belge ve hediye takdimi gerçekleştirilerek, eğitim-öğretime başlayan öğrencilere önlükleri giydirildi. Etkinlik, ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. Seçkin Özden’in “Eczacılık Eğitiminde Kalite Güvencesi ve ECZAKDER” konulu sunumunu ve Müzik dinletisi etkinlikleriyle sona erdi.

22 Aralık 2023 Cuma