Öğrenci Dergimiz Kapsül 3. Sayısı ile Yayında!

Kıymetli okurlarımız, merhaba!

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri dergisi olan Kapsül’ün yayın ekibi olarak çok emek vererek hazırladığımız dergimizin üçüncü sayısını size sunuyor olmak bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Umuyoruz ki siz de sayfaları keyifle ve merakla çevirirsiniz.

İkinci sayımıza siz okurlarımızdan gelen bildirimler, bizi bu sayıyı hazırlamamız konusunda motive etti; tüm okuyucularımıza teşekkür eder ve bu sayımız ile ilgili görüşlerinizi de bizle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Dergimize maddi/manevi katkılarını esirgemeyen; Sayın Dekanımız Prof. Dr. M. Orhan PÜSKÜLLÜ’ye, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Burcu ÜNLÜ ENDİRLİK ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet CEYLAN’a, destekleri için Prof. Dr. Göknur YALIM’a ve danışman hocamız Arş. Gör. Dr. Kübra UZUN’a, bu sayımızdaki yazılarıyla bizi onore eden Dr. Öğr. Üyesi H. Haydar KUTLU, Uzm. Ecz. Semih YAKUPOĞLU, Uzm. Ecz. İlhan DURGUT, Arş. Gör. Ecz. Sümeyye KESKİN, Arş. Gör. Ecz. Merve YILDIRIM, Ecz. Süleyman ARSLANTÜRK ve Ecz. Sümeyye SARAÇ’a, her zaman yanımızda olacaklarını bildiren kıymetli fakülte hocalarımıza ve yazı/görsel içerik sağlayan diğer tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Gelişmek ve geliştirmek hedefiyle çıktığımız bu yolda yalnızca mesleki yeterlilikleri değil, entelektüel gereklilikleri de sağlamış eczacılar olabilmeyi amaçlıyoruz ve bu yolda yürürken Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!” sözünden güç ve ilham alıyoruz.

Siz kıymetli okurlarımıza;

Dergimize ayıracağınız sürenin dolu dolu geçmesi umudu ile keyifli okumalar diliyor ve sonraki sayımızda da aynı hislerle görüşmeyi ümit ediyoruz.

Kapsül Ekibi

Kapsül 2024 3.sayı için tıklayınız...

19 Mayıs 2024 Pazar