Fakültemiz Dekanlık Devir Teslim Töreni

Erciyes Üniversite Eczacılık Fakültesinde gerçekleştirilen Dekanlık devir teslim töreninde Prof. Dr. M. Betül YERER AYCAN dekanlık görevini vekaleten atanan yeni dekan Prof. Dr. M. Orhan PÜSKÜLLÜ’ye devretti. Dekanlıkta gerçekleştirilen tören Öğretim Üyeleri ve Fakülte Sekreteri Hacı MARAŞLI’nın da katılımlarıyla gerçekleşti.

Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İ. İpek BOŞGELMEZ ve Dr. Öğr. Üyesi Eren DEMİRPOLAT görevini yeni Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Burcu ÜNLÜ ENDİRLİK ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet CEYLAN’a devrettiler.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Orhan PÜSKÜLLÜ, Prof. Dr. M. Betül YERER AYCAN’a geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, akademik hayatında başarılar diledi.

Prof. Dr. M. Betül YERER AYCAN’da dekanlık görevine atanan Prof. Dr. M. Orhan PÜSKÜLLÜ’ye yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından tören karşılıklı plaket ve çiçek takdimiyle sona erdi.

16 Aralık 2023 Cumartesi