Birim Başarı Ödülü

Üniversitemiz 2023 yılı ödül töreni, Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Altun’un konuşmasının ardından hizmet, vefa, performans, birim başarı ve öğrenci başarı olmak üzere toplam 5 kategoride verilen ödüller sahiplerini buldu. Üniversitemiz tanıtım filminin izlenmesinden sonra katılımcılara yönelik konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, “Üniversitelerin süreçlerini tanımladığımızda öğrenci faaliyetleri, Ar-Ge faaliyetleri ve toplumsal faaliyetler en önemli başlıklar arasında yer almaktadır. Ancak biz biliyoruz ki; bu faaliyetleri gerçekleştiren bir üniversitenin bu kadar güzel şeyler yapması, bu kadar güzel ödüllerle anılıyor olması, aslında bu üniversite içerisinde çalışan ekosistemdeki akademisyen – idari personel ve öğrencilerimize bağlıdır. Biz hep birlikte bu başarıları konuşmuş oluyoruz” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun 2023 yılı performans ödülüne layık görülen üniversite mensuplarına plaketlerini verdi. Akredite fakülte olmamız nedeniyle fakültemiz birim başarı ödülü almaya hak kazanmıştır.

02 Mart 2024 Cumartesi