Yatay Geçişlerle İlgili Önemli Duyuru

Fakültemize Yatay Geçiş hakkı kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilerin, intibak işlemlerinde kullanılmak üzere transkript, ders içerikleri ve eğitim-öğretim planı belgelerini ecandir@erciyes.edu.tr adresine göndermeleri ve ayrıca bu evrakların asıllarını elden Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

GANO ile yatay geçiş yapacak olanların en geç 09/09/2024,

Ek Madde-1 ile yatay geçiş yapacak olanların ise en geç 16/09/2024 tarihine kadar bu evrakları göndermeleri gerekmektedir.

İletişim bilgilerinin ve yatay geçiş yapıldığına dair ifadenin yer aldığı dilekçe ekinde yukarıda belirtilen evrakların eksiksiz olarak teslim edilmesi önem arz etmektedir.

yatay geçiş dilekçe.docx

2024-2025 GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ (EK MADDE -1) SONUÇLARI için tıklayınız.

2024-2025 GÜZ DÖNEMİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (GANO İLE) SONUÇLARI için tıklayınız.

26 Ağustos 2024 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme