ERÜ Anasayfa
FAKÜLTEMİZ
Tarihçe ve Kısa Tanıtım
Vizyon ve Misyon
Amaç ve Hedefler
TYYÇ Lisans Yeterlilikleri
Alan Yeterlilikleri
Program Yeterlilikleri
ÇEP 2019
Fiziki İmkanlar
Derslikler
Laboratuvarlar
Konferans Salonları
Eczacılık Yemini
YÖNETİM
Dekanlık
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Birim Danışma Kurulu
Komisyonlar
Organizasyon Şeması
Stratejik Plan
Raporlar
Faaliyet Raporu
Birim Değerlendirme Raporu
Fakülte Öz Değerlendirme Raporu
Danışma Kurulu Kararları
Senato Temsilcisi
Önceki Yönetimler
KADRO
Akademik Kadro
İdari Kadro
BÖLÜMLER
Temel Eczacılık Bilimleri
Eczacılık Meslek Bilimleri
Eczacılık Teknolojisi
ÖĞRENCİ
Aday Öğrenci
Ders Bilgi Paketi
Ders Programı
Eğitim Öğretim Planı
Öğrenci Dilekçe Örnekleri
Öğrenci Projeleri (TÜBİTAK)
Akademik Program Değerlendirme Anket Sonuçları
Öğrenci Dergisi
Öğrenci Kulüpleri
Kayseri Eczacı Odası Gençlik Komisyonu
Faydalı Linkler
MEVZUAT
Alan Dersleri Esasları
Bitirme Projesi
ERÜ Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği
ERÜ Eczacılık Fakültesi Eğitim-Öğretim Yönergesi
Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eğitim Komisyonu Usul ve Esasları
Muafiyet ve İntibak İşlemleri Usul ve Esasları
Muhasebe İş Akış Şeması
Staj Esasları
Özel Durumlu Öğrenci Yönergesi
STAJ
Staj Komisyonları
Staj Esasları
Staj Formları
Staj 202
Staj 302
Staj 402
Staj 501-502
Endüstri Stajı
MEZUN
Mezunlar Derneği
Dernek Tüzüğü
Dernek Kurulları
Dernek Etkinlikleri
Dernek Aidatı ve Burs Hakkında
KALİTE
Ölçme, İzlem ve Değerlendirme
Acil Durum Aksiyon Planı
İş Akış Şemaları ve Süreç Formları
Paydaşlarımız
Hayırseverler
İLETİŞİM
Öğrenci Bilgi Sistemi (Öbisis) Web Portalı Kullanım Kılavuzu
HIZLI ERİŞİM
ADAY ÖĞRENCİ
ÖBİSİS
AKADEMİK TAKVİM
DERS PROGRAMI
SINAV PROGRAMI
STAJLAR
DEĞİŞİM PROGRAMLARI
-
A
+
Öğrenci Bilgi Sistemi (Öbisis) Web Portalı Kullanım Kılavuzu
Öğrenci Bilgi Sistemi (Öbisis) Web Portalı Kullanım Kılavuzu için
tıklayınız...
27 Ağustos 2024 Salı
Toplam
0
görüntüleme
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak, çerez kullanımını ve çerez politikamızı kabul etmiş sayılıyorsunuz. Çerez politikamız hakkında detaylı bilgi almak için
tıklayınız...
Tamam