Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Bursu hk.

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Bursu Başvuruları (2024-2025)

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ’NDEN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BURS HAKKINDA BİLGİ

Değerli Meslektaş Adaylarımız, Mezunlarımız ve Tüm Paydaşlarımız,
Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından Fakültemiz Burs Komisyonuna yapılan başvurular esas alınarak Fakültemiz öğrencilerine sağlanacak Eğitime Destek Bursu için 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı başvuruları başlamıştır.
Fakültemiz öğrencileri için hazırlanan Burs Başvuru Formu, formda belirtilen ek belgeler ve aşağıda listelenmiş olan tüm belgelerin eksiksiz olarak Burs Komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir. Başvurular 15 Ekim 2024 Salı günü saat 17.30’a kadar Burs Komisyonu tarafından kabul edilecektir.
BURS BAŞVURUSU İÇİN ZORUNLU BELGELER/BİLGİLER:
  • Başvuru formu ve ekleri (Burs Başvuru Formu için tıklayınız)
  • Güncel Transkript (Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi olduğu ve GANO bilgisi için gereklidir)
  • Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Yerleştirme Belgesi 1 adet fotoğraf (başvuru formu için)
  • Ailenin gelir düzeyini gösterir güncel belge
  • Düzenli burs alıp almadığına ilişkin bilgi
  • Başvuru formunda belirtilen ve belgelendirme gereken diğer konular

Burs vermek isteyen paydaşlarımız, Burs Komisyonumuz ile iletişime geçip bir veya birkaç öğrenci için tam burs desteği sağlayabileceği gibi, imkânları doğrultusunda kısmî olarak da katkı sağlayabilirler.

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARIMIZ İÇİN HESAP BİLGİLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR:

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği

IBAN: TR84 0001 2001 2410 0016 1000 08

Şube: 1241 ERCİYES ÜN. ŞUBESİ/KAYSERİ

Hesap Numarası: 16100008

işlemlerinizde, açıklama kısmında “ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezun. Der. Bursu” ve “bağış sahibinin adı-soyadı” bilgilerinin yer alması gereklidir.

Mesleğimizin gelecekteki üyelerine sağladığınız destek için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve Fakülte Burs Komisyonu

BAŞVURU VE DANIŞMA İÇİN; Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Burs Komisyonu üyeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Burs Değerlendirme Komisyonu

Dr. Öğr. Üyesi İffet İpek BOŞGELMEZ (Başkan)

Doç. Dr. Gökhan ÜNAL

Dr. Öğr. Üyesi Tuğrul Tolga DEMİRTAŞ