Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Bursu hk.

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Bursu (2023-2024)

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından Fakültemiz öğrencilerine verilen Eğitime Destek Bursu için 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başvuruları değerlendirilmektedir.

Burs desteği sağlamak isteyen paydaşlarımız, bir veya birkaç öğrenci için tam burs desteği verebileceği gibi, imkânları doğrultusunda kısmî olarak da katkı sağlayabilirler.

Burs Komisyonumuz ile iletişime geçerek veya aşağıdaki hesap bilgileri ile doğrudan katkı sağlayabilirler.

Fakültemiz öğrencilerine burs desteğinde bulunmak isteyen tüm iç ve dış paydaşlarımız için hesap bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği

IBAN: TR84 0001 2001 2410 0016 1000 08

Şube: 1241 ERCİYES ÜN. ŞUBESİ/KAYSERİ

Hesap Numarası: 16100008

İşlemlerinizde, açıklama kısmında “ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezun. Der. Bursu” ve “bağış sahibinin adı-soyadı” bilgilerinin yer alması gereklidir.

Mesleğimizin gelecekteki üyelerine sağladığınız destek için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve Fakülte Burs Komisyonu

BAŞVURU VE DANIŞMA İÇİN;

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Burs Komisyon üyeleri (ibosgelmez@erciyes.edu.tr, gokhansrp@gmail.com, gokhansarp@erciyes.edu.tr) ile 15 Ocak 2024 tarihine kadar iletişim kurulmasını rica ederim.

Prof. Dr. M. Orhan PÜSKÜLLÜ

Dekan