Öğretim üyemiz Doç. Dr. Erkan YILMAZ 2024 yılı ilk yüzde 2’lik dilime giren “En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer almıştır

Stanford Üniversitesi’nden John P.A. Loannidis ve araştırma ekibi tarafından, dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı 2024 yılı verilerine göre güncellenmiş liste, 16 Eylül 2024 tarihinde Elsevier veri tabanında yayımlandı.

Stanford Üniversitesi araştırmacılarının SCOPUS indeks veri tabanına göre toplam atıf sayısı, patent sayısı, h-indeks, hm-indeks, makale sayısı ve nitelikli yayın sayısı gibi uluslararası kriterler kullanarak hazırladığı 2024 yılı ilk yüzde 2’lik dilime giren “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları'' Listesi açıklandı. Açıklanan listeye göre Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan YILMAZ listeye girme başarısı göstermiştir. Öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.