Fakültemiz 4. sınıf öğrencileri Kaan Kalaycı ve Beyza Nur Özdamar, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği'nin düzenlediği #FarmaFikir Yarışmasında büyük bir başarıya imza attılar.

Fakültemiz  4. sınıf öğrencileri Kaan Kalaycı ve Beyza Nur Özdamar, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği'nin düzenlediği #FarmaFikir Yarışmasında büyük bir başarıya imza attılar. 2016 yılında Türkiye ve KKTC eczacılık fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler arasında başlatılan ve bu yıl yedincisi düzenlenen FarmaFikir Yarışmasının ödül töreni, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi iş birliği ve Selçuk Ecza Deposu’nun destekleriyle Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 29 farklı fakülteden 83 proje başvurusuna ulaşan Farmafikir de Erciyes üniversitesi eczacılık fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Kaan kalaycı ve Beyza nur Özdamar birinci olma başarısı gösterdi.