Fakülte mezunlarımızdan Dr. Çağla Çelik Prof. Dr. İsmail ÖÇSOY danışmanlığında tamamladığı doktora tezi ile üçüncü olarak 2024 Yılı TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü’ne layık görülmüştür.

Özgün tematik konular içeren Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezlerinin Ödül Değerlendirme Komitesi tarafından değerlendirildiği TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri sahiplerine ulaştı. Fakülte mezunlarımızdan Dr. Çağla Çelik,  Prof. Dr. İsmail ÖÇSOY danışmanlığında Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya ABD’da  tamamladığı "Biyouyumlu İndikatör İçeren Hızlı ve Hassas Kolorimetrik Biyosensörlerin Geliştirilmesi ve Patojenlerin Fenotipik Tespitinde Kullanılması" başlıklı doktora tezi ile üçüncü olarak 2024 Yılı TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü’ne layık görülmüştür. Mezun öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.