ECZACININ SESİ tarafından düzenlenen Ahmet KELEŞOĞLU özel ödülleri töreninde Eğitim Başarı Kategorisi’nde birincilik ödülünü öğrencimiz Beyza Nur ÖZDAMAR kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

İlaç ve eczacılık sektörünün önde gelen yayın organı Eczacının Sesi e-Gazete tarafından düzenlenen, eczacıların oylarıyla belirlenen ödüller sahiplerine verildi. Yapılan oylama sonucu verilen ödüllerin yanında, Seçici Kurul tarafından belirlenen ödüller de sahiplerini buldu.

Eczacının Sesi Ödül Töreni, 7 Şubat 2024 tarihinde, Ataşehir- DasDas’ ta gerçekleştirildi. Sunuculuğunu sanatçı Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye, eczacı meslek örgütlerinin başkan ve yöneticileri, eczacılık fakültelerinin dekanları ve öğretim üyeleri, ilaç ve eczacılık sektörünün üst düzey yöneticileri ile eczacılar ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

AHMET KELEŞOĞLU ÖZEL ÖDÜLLERİ

2015 yılında vefat eden, Selçuk- As Ecza Deposu ve Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı kurucusu, ünlü iş insanı ve hayırsever Ahmet Keleşoğlu adına verilen özel ödüllerin Bilim Ödülü’nü Prof. Dr. Ekrem Sezik alırken, Eğitim-Başarı Ödülleri’nde ise Fakültemiz öğrencisi Beyzanur Özdamar  birincilik ödülüne layık görülmüştür.