2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Değerlendirme Anketleri
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Değerlendirme Anketleri

Sevgili Öğrenciler;

Ders değerlendirme anketleri, fakültemizde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen değerlendirme çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Ankette yer alan maddelere vereceğiniz samimi ve içten cevaplar, sizlere daha nitelikli eğitim-öğretim hizmeti sunmamıza yardımcı olacaktır.

Derslerin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayan öğrenci görüşlerinin fakültemizde daha yaygın ve etkin biçimde kullanılması için katılımın yüksek olması kritik olduğundan, sizlerden katılıma özen göstermenizi özellikle rica ediyoruz.

Anketler tamamıyla anonim olarak doldurulacak olup, anket sorularının yanı sıra yazılı olarak doldurabileceğiniz görüş ve öneri kısmı da bulunmaktadır. Ankete katılımınız ve görüşleriniz bizim için çok değerli! 

2023-2024 Bahar yarıyıl anket uygulamaları 29.04.2024-10.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ders değerlendirme anketleri, mobil cihazlara uyumlu hale getirilmiştir. Anketin açık olduğu süre zarfında anket uygulamasının tamamlanması gerekmektedir. Anket değerlendirme süresi ortalama 5-7 dk'dır. (Anket uygulamalarında WhatsApp uygulamasına gönderilen linkler kullanılacaktır).

Sizlerden ricamız ankette yer alan derslerin (pratik & teorik) anket formlarını belirtilen tarihler içerisinde tamamlamanızdır.

Anket Düzenleme Ve Değerlendirme Komisyonu
Eczacılık Fakültesi Erciyes Üniversitesi


26 Nisan 2024 Cuma
Toplam 0 görüntüleme