Dernek Aidatı ve Burs Hakkında

Dernek üyelik aidatı ve Fakültemiz öğrencilerine burs ödemeleri için hesap bilgileri aşağıda yer almaktadır.

İşlemlerinizde açıklama kısmında aidat yılı ve üye isminin tam olarak belirtilmesi, burs için bağış sahibinin

ismi ve Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Bursu açıklamasının bulunması gereklidir.

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Hesap Bilgileri

Şube: 1241 ERCİYES ÜN. ŞUBESİ/KAYSERİ

Hesap Numarası: 16100008

IBAN: TR84 0001 2001 2410 0016 1000 08

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ’NDEN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BURS HAKKINDA BİLGİ:

Değerli Mezunlarımız, Meslektaş Adaylarımız ve Tüm Paydaşlarımız,

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından Fakültemiz Burs Komisyonuna yapılan başvurular esas alınarak Fakültemiz öğrencilerine verilen Eğitime Destek Bursu için 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı başvuruları başlamıştır. Fakültemiz öğrencileri için hazırlanan Burs Başvuru Formu, formda belirtilen belgeler ve aşağıda listelenmiş olan diğer belgelerin eksiksiz olarak Burs Komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvurular 16 Aralık 2022 günü saat 17.30’a kadar Burs Komisyonu tarafından kabul edilecektir. Burs miktarı her bir öğrenci için 700TL/ay olarak hedeflenmiş olup 10 öğrencimize burs verilmesi amaçlanmaktadır. Burs vermek isteyen paydaşlarımız, Burs Komisyonumuz ile iletişime geçip bir veya birkaç öğrenci için tam burs desteği sağlayabileceği gibi, imkânları doğrultusunda kısmî olarak da katkı sağlayabilirler.

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİNDE BULUNMAK İSTEYEN TÜM İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARIMIZ İÇİN HESAP BİLGİLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR:

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği IBAN: TR84 0001 2001 2410 0016 1000 08 Şube: 1241 ERCİYES ÜN. ŞUBESİ/KAYSERİ Hesap Numarası: 16100008

İşlemlerinizde, açıklama kısmında “ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezun. Der. Bursu” ve “bağış sahibinin adı-soyadı” bilgilerinin yer alması gereklidir.

Mesleğimizin gelecekteki üyelerine sağladığınız destek için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve Fakülte Burs Komisyonu

BURS BAŞVURUSU İÇİN ZORUNLU BELGELER/BİLGİLER:

1. Başvuru formu ve ekleri (Burs Başvuru Formu için tıklayınız)
  2. Güncel Transkript (Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi olduğu ve GANO bilgisi için gereklidir. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Yerleştirme belgesi istenecektir.)
  3. 1 adet fotoğraf (başvuru formu için)
  4. Ailenin gelir düzeyini gösterir güncel belge
  5. Düzenli burs alıp almadığına ilişkin bilgi

BAŞVURU VE DANIŞMA İÇİN; Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Burs Komisyonu Üyelerinden; Dr. Öğr. Üyesi İ. İpek BOŞGELMEZ (ibosgelmez@erciyes.edu.tr) ve Arş. Gör. Gökhan SARP (gokhansrp@gmail.com, gokhansarp@erciyes.edu.tr) ’a ulaşabilirsiniz.